pirmdiena, 2011. gada 21. marts

Burkānu utilizēšana jeb 2 veidu burkānu salātiņi

Šovakar vakariņās sagribējās kaut ko asu. Topā vienmēr ir bijuši burkāni ar ķiplokiem. Arī meita tos dievina:) 


Vakariņas:
4 vidēja izmēra rīvēti burkāni
1/2 SMALKI sakapāta ķiploka (patīk, ja nav spiests ar ķiplokspiedi.. patīk, ja ķiploka garšu sajūt, uzkožoties mazajiem gabaliņiem)
Mērcīte: 2ēd.karotes etiķis+2 ēd.karotes eļļa+1/2tk sāls + 1tk cukurs
Apkaisu ar sinepītēm. Klāt piekožu rudzu maizīti ar ķiploksviestiņu.
WOIIILĀ - manas vakariņas:
Bet tāka man palika pāri vēl 3 burkāni, tad tapa arī SALDIE salāti rītdienas brokastīm:

Brokastis:
3 vidēja lieluma burkāni - sarīvēt
1 ābols (nomizots) - sarīvēt
1/3 krūzīte ar rozīnēm - izmērcēt, lai mīkstas
Mērcīte: Svaigi spiesta apelsīna sula (1/2 apelsīns), 3 ēd.kar. cidoniju sīrupa (atradu takš skapī, rudenī taisītu)
Pa virsu sakaisīju mandeļu skaidiņas un kanēli

Un WOIILAAAAAAAAAA - man ir brokastis:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru