sestdiena, 2013. gada 27. jūlijs

Ābolu un mandeļu fiksais!

 Nepieciešams:

2 Tešlas mīklas plāksnītes
Viens liels ābols
saujiņa rozīņu
saujiņa auzu pārslas
saujiņa mandeles
1 ēd.k. sviests
3 ēd.k. cukurs
 Auzu pārslas apcep uz pannas sviestā, pievieno 1 ēd.k. cukura
Mandeles samaļ un pievieno uz pannas auzu pārslām un cukuram. Cep tik ilgi, kamēr paliek brūnas.
 Brūnā auzu pārslu, mandeļu un cukura masa
 Tešlas mīklas plāksnīti atsaldē un liek uz cepampapīra. Pa virsu kārto smalki sagrieztu ābolu.
 Virs ābola uzkaisa cukuru, tad tam pa visu izmērcētas rozīnes un pašā virspusē auzu pārslas ar mandelēm.
 Ņem otru tešlas mīklas plāksni un liek pa virsu pildījumam. Maliņas ar saslapinātiem pirktiem rūpīgi aizspiež ciet.
Cep 180-200 grādos apmēram 10-15min:)
Gaida, kad atdzisīs un šmorē iekšā ar saldējumu vai vaniļas mērcīti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru