otrdiena, 2011. gada 24. maijs

Rabarberu - ananāsu plātsmaize

Tīrīju ledusskapi un atradu pāris lietas, kurām šodien beidzas termiņš. Nācās ar steigu izmantot!

Pirmā masa:
200g biezpiens
glāze cukeris
2 olu dzeltenumi
magoņu sēkliņas

Otrā masa:
3 olu dzeltenumi,
2 glāzes cukeris
2 glāzes kefīrs
2 glāzes milti
vaniļas esence

Virsai: 
3 rabarberi
3 konservētu ananāsu šķēlītes
Kanēlis

Visus olu baltumus saputo atsevišķi un pēctam iecilā masā nr.2

Masu nr2. lej uz cepešplāts, kura izklāta ar cepamo papīru. Tai pa virsu lej masu nr.1 un tad ārbārsta ar smalki sagrieztiem rabarberiem un ananāsiem. Pārkaisa ar brūno cukeri un kanēli. Cep 160 - 180 grādos 20 - 25 min.
WOIILAAAAA! Gaaaaaarrrrdums!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru