sestdiena, 2011. gada 30. aprīlis

Redīsu salāti ar olām

Gribējās ko frišu, bet tai pat laikā tādu, kas piesien dūšu. Tad nu vakariņām tapa redīsu salātiņi ar sakapātu oliņu:) 


Redīsus sagriež smalkos gabaliņos, pievieno sakapātu olu un sakapātus lociņus, aplej ar krējuma un smalki sakapātu diļļu mērcīti, pievieno sāli un melnos piparus pēc garšas. Woilā! Frišas un sātīgas vakariņas:) 



Tik pat friši un krāsaini notikumi šodien risinās dārzā - mazmazas un krāsainas puķītes, daudz zaļumu, daudz saules:) 







1 komentārs:

  1. Man bija vesela čupa ar redīsiem, kuri steidzami bija jāapēd. Un sanāca negaidīti labi salāti! Redīsu sīvumu nemaz nevar just. Paldies par recepti! :)

    AtbildētDzēst