svētdiena, 2012. gada 15. jūlijs

Bulgurs ar piedevām

Pavisam nesen, kad lasīju Ajūrvēdas recepšu grāmatu, atklāju tādu ēdienu kā bulgurs:) Bulgurs tiek gatavots no cieto kviešu graudiem.Pamatīgs apraksts par bulguru lasāms iekš ČetrasSezonas
Mana, nu jau gandrīz katru otro dienu gatavotā bulgura iemīļotākā recepte:



glāze bulgura
2 glāzes ūdens
veģetārais buljona kubiņš
garšvielas pēc vēlmēm
pāris olīves
zaļumi (lociņi, dilles, pētersīļi utt)
kaltētu tomātu pārslas

Vāru bulguru 20 min uz lēnas uguns, tad pievienoju pārslas un vāru vēl 10 min līdz ūdens iztvaikojis. Sagriežu pa virsu olīvu ripiņas, iemaisu sagrieztus zaļumus un ēdu gardu muti kopā ar salātiem:) 

Dievīgs gardums:) Sātīgas pusdienas:)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru