Nepieciešams:
2 Tešlas mīklas plāksnītes
Viens liels ābols
saujiņa rozīņu
saujiņa auzu pārslas
saujiņa mandeles
1 ēd.k. sviests
3 ēd.k. cukurs
2 Tešlas mīklas plāksnītes
Viens liels ābols
saujiņa rozīņu
saujiņa auzu pārslas
saujiņa mandeles
1 ēd.k. sviests
3 ēd.k. cukurs
Auzu pārslas apcep uz pannas sviestā, pievieno 1 ēd.k. cukura
Mandeles samaļ un pievieno uz pannas auzu pārslām un cukuram. Cep tik ilgi, kamēr paliek brūnas.
Brūnā auzu pārslu, mandeļu un cukura masa
Tešlas mīklas plāksnīti atsaldē un liek uz cepampapīra. Pa virsu kārto smalki sagrieztu ābolu.
Virs ābola uzkaisa cukuru, tad tam pa visu izmērcētas rozīnes un pašā virspusē auzu pārslas ar mandelēm.
Ņem otru tešlas mīklas plāksni un liek pa virsu pildījumam. Maliņas ar saslapinātiem pirktiem rūpīgi aizspiež ciet.
Cep 180-200 grādos apmēram 10-15min
Gaida, kad atdzisīs un šmorē iekšā ar saldējumu vai vaniļas mērcīti
Gaida, kad atdzisīs un šmorē iekšā ar saldējumu vai vaniļas mērcīti
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru