sestdiena, 2012. gada 25. februāris

No krekliņa top kleitiņa!

Vakardien beidzot atradu internetā savai Elma šujmašīnai manuāli, kuru biju meklējusi pasen jau. Tad nu iegrimu mašīnas izpētē un, protams, nācās jaunās gudrības izmantot praksē. Sēdēju, pētīju vienu strīpainu krekliņu un nevarēju saprast - uzšūt no tā ķeseli veikala pirkumiem vai kaut ko Sofijai. Zili strīpainais krāsojums pārliecināja mani par labu Sofijas kleitai:)


Bildē smuki zilo krāsu gan nevar redzēt, jo fočēju ar telefonu, bet doma skaidra - atdalām krekliņa augšdaļu (zem padusēm griežam, griežam, griežam.. šņik) no apakšdaļas....


Skatījos, ka augšdaļa tāpat būtu pa platu, tad nu samazināju uz visām pusēm..... Gan lencītes augšā nogriezu, gan sānus.... Lai gala beigās tā smuki sanāktu arī garumā, atradu atgriezumus no rozā trikotāžas auduma, no kura kādreiz meitai harēmbikses dejošanai šuvu - ideāli, lai iestrādātu kā joslu pa vidu un pie rociņām:)
Tad nu rekur arī gala variants:) Ar uzplecīšiem un iestrādāto viduci. Lūdzu bargi nevērtēt, jo kļūdu bija daudz un es šuvu uz intuīciju, uz tausti un sajūtām. Atgādinu, ka savā mūžā šī ir ceturtā reize, kad kaut ko šuju ar šujmašīnu.

Iepozējiens.........Rozā puķīte piespraudīte uztaisīta no pēdējiem rozā auduma atlikumiem un pērlītēm:)
Kā tad nu bez mammas kurpju piemērīšanas!!!!?????:) :)
Vakar vēl tapa matu stīpiņa no audumu atlikumiem:)

1 komentārs: